Muffins med "lilla" glasur

Dere sikkert har fått det med dere, jeg elsker lilla. Skjønner ikke helt hva det er med den fargen, men jeg synes nesten alt som har lilla i seg er fint... Så på mandag da jeg kom over en lilla konditorfarge, måtte jeg jo bare prøve den ut. Jeg lagde sjokolademuffins med lilla glasur. Resultatet ble ikke så bra, hehe :P
Da Kristoffer så meg blande ut glasuren brøt han ut å latter, og sa "Hahaha det ser hehe jo heilt ut haha som sparklemassa! hahaha"

Jaja, bon appetit folkens :)

De ser litt giftige ut, ikke sant?

4 kommentarer

siri

02.sep.2010 kl.22:30

eg og elske lilla! yeeey! synes de va fine eg marit! hadde gjerna smakt på de eg ;)

Britt Alise

03.sep.2010 kl.00:17

Nais!! dei va kjempe fine Marit:D me har o lagt (gulerot)muffins i dag, men dei va kje lika fine så dine da. Såg litt sunnare ut einaste;P hehe..

Hobbyanette

06.sep.2010 kl.21:57

Marit: Ja, det er greit for samboeren min å slippe å kjøre meg plasser hvor bare jeg skal... Eller kunne stikke en kjapp tur på butikken... Frihet! :D Mariusbodyen går det fremover med :D Er ferdig med kroppen,og har startet på ene armen... Skal prøve å huske å få til en oppdatering i løpet av uka :)

Helene Harefrøken

14.sep.2010 kl.17:28

Jeg synes de ser fristende ut, da! Lillafargen var ikke så ille heller :)

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

21, Trondheim

Jeg kommer fra Karmøy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits