Fargerike muffins!

I går feria jeg bursdagen min så Therese og jeg lagde noen muffinser som ser helt uspiselige ut. Jeg har lagd noen lignende før også, men nå kommer det endelig bilde av dem her ;)

Vi hadde tre konditorfager; rød, grønn og lilla, som vi blandet ut i melis. Oppå der la vi Non-Stop, helst bare en farge på hver muffins ;) Istedenfor å blande melisen i vann brukte vi sitron. Mykje betre!Beklager for lite håndarbeidsblogging i det siste... Jeg har nesten ikke vært borti en tråd denne uka. Skole og trening tar mye tid, og så vil jeg jo være litt sosial også da... Men her er et bilde av lappeteppe mitt så langt:

Det skal være seks lapper bredt og ti lapper langt. Det nærmer seg slutten! jippi. Litt lei dette prosjektet nå...

Snakkes ;D

5 kommentarer

Husmora

19.sep.2010 kl.19:34

wow! Så flink du er! Det teppet blir kjempefint=) Og veldig morsomme muffins!

Britt Alise

19.sep.2010 kl.21:27

Konge bra muffins!

Helene Harefrøken

26.sep.2010 kl.22:15

Oi! Så fint teppe! Flink du er! Er det mulig å få oppskrift, tror du?

Ingrid Riddervold

28.sep.2010 kl.15:50

Å så deilige muffins! :-D

LP-skålene bør ikke brukes i direkte kontakt med mat nei. Om de blir stående i sola har jeg hørt at de kan avgi en gass også. Ikke bra. Det er tross alt omformede gamle støvete LP-plater det er snakk om. Men fine er de! Bananer, twist, og andre innpakkede nytelser er det bare å fråtse i da! Selv har skålen hjemme hos oss inntatt rollen som en slags roteskål ved TV'en. Fjernkontroller, tyggis og slikt ryddes fort oppi.

Ingebjørg Tveit

05.okt.2010 kl.10:43

Heia søta! Så kjekt å sjå at du fremdeles strikka lika mykje.. Koss går det med deg? Ka du gjere på for tida??

Du er kjempe flink med handarbeid!

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

22, Trondheim

Jeg kommer fra Karmøy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits