Hekling

Pannebånd

Første året jeg var i Trondheim var litt av verdenscupen i langrenn og i skiskyting også her. Jeg drog til Granåsen en veldig våt lørdag for å se på skiskyting. Og når jeg først skulle dit å heie måtte jeg jo ha noe på meg i norske farger, så Margrethe og jeg lagde oss noen pannebånd i rødt, hvitt og blått. 

Ironisk nok er ikke regnjakka mi vanntett, så her har jeg søppelsekk over den...


Nå har jeg hjemmeeksamen, så det blir ikke den store feiringen av 17. mai i år. Men jeg har pynta meg litt da...

Pannebåndet er veldig lett å lage, bare legg opp luftmasker som passer rundt hodet ditt, fest dem til en ring, og helke fastmasker rundt og rundt og rundt... Tror jeg brukte Østlandsgarn og nål nr 3.

Senere er det pølser til middag, etterfulgt av masse is! Hurra!

Brødkurv

Jeg har hekla en brødkurv til søskenbarnet mitt. Håper den kommer til nytte :)Naboen hilser forrestenTo kurver

Nå er sommeren over, og jeg er på plass i Trondheim igjen. Det ble visst sommerferie fra blogging også, så derfor kommer det bilder fra det noe av det jeg har laget nå. Mary Therese heklet en søt liten lilla kurv til meg, og jeg syntes det så så kjekt ut, så jeg lagde noen kurver jeg også. Den ene heklet jeg i bommullsgarn, mens den andre heklet jeg i tau fra Biltema faktisk. Det stinka møkk og olje, så det var ikke så godt å holde på med... Men resultatet ble jo litt fint da ;)
Når jeg lagde de, heklet jeg først en flat runding med fastmasker, deretter en omgang med staver, så heklet jeg bare fastmasker helt til jeg syntes høyden var sånn passe.

God helg folkens :)

Marit

Marit

22, Trondheim

Jeg kommer fra Karmøy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits