september 2010

Fargerike muffins!

I går feria jeg bursdagen min så Therese og jeg lagde noen muffinser som ser helt uspiselige ut. Jeg har lagd noen lignende før også, men nå kommer det endelig bilde av dem her ;)

Vi hadde tre konditorfager; rød, grønn og lilla, som vi blandet ut i melis. Oppå der la vi Non-Stop, helst bare en farge på hver muffins ;) Istedenfor å blande melisen i vann brukte vi sitron. Mykje betre!Beklager for lite håndarbeidsblogging i det siste... Jeg har nesten ikke vært borti en tråd denne uka. Skole og trening tar mye tid, og så vil jeg jo være litt sosial også da... Men her er et bilde av lappeteppe mitt så langt:

Det skal være seks lapper bredt og ti lapper langt. Det nærmer seg slutten! jippi. Litt lei dette prosjektet nå...

Snakkes ;D

Kristoffers hobbyer!

Kristoffer har vært syk i kveld, men har likevel vært produktiv. Han har laget denne i papir. Ikke bli skremt ;)


Hvordan hekle picot-kant

Dette hadde jeg tenkt å lage et innlegg om etter jeg la ut kurvene, men det glemte jeg ut... Men takk til deg som minnet meg på det igjen ;) 

Du trenger et ferdig arbeid, heklenål og tråd.
Begynn meg en fastmaske i arbeidet, helst i en ende eller på slutten av omgangen om arbeidet er rundt.
Hekle deretter *3 luftmasker, 1 fastmaske i første luftmaske, 1 fastmaske i arbeidet*. Gjenta fra * til * rundt hele kanten på arbeidet. Husk å ha jevn avstand mellom fastmaskene du fester i arbeidet. 

Ellers har jeg begynt å montere sammen lappeteppe mitt. Det er 60 lapper som skal ha hvit kant rundt seg før de hekles sammen. Forhåpentligvis blir jeg ferdig før oktober, jeg har jo andre ting å gjøre ferdig også. Det er visst helt umulig for meg å kun ha ett prosjekt om gangen...

God helg :)

- Marit

Muffins med "lilla" glasur

Dere sikkert har fått det med dere, jeg elsker lilla. Skjønner ikke helt hva det er med den fargen, men jeg synes nesten alt som har lilla i seg er fint... Så på mandag da jeg kom over en lilla konditorfarge, måtte jeg jo bare prøve den ut. Jeg lagde sjokolademuffins med lilla glasur. Resultatet ble ikke så bra, hehe :P
Da Kristoffer så meg blande ut glasuren brøt han ut å latter, og sa "Hahaha det ser hehe jo heilt ut haha som sparklemassa! hahaha"

Jaja, bon appetit folkens :)

De ser litt giftige ut, ikke sant?
Marit

Marit

22, Trondheim

Jeg kommer fra Karmøy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits