oktober 2010

Lkringer

I gr bestod middagen av kylling, salat og lkringer. Jeg hadde aldri lagt lkringer fr, men Chef John fra Food Wishes fr meg til ville prve nye ting. Dessuten blir jeg alltid litt sulten nr jeg ser videoene hans...

Til lkringer trenger du:
- farris
- mel
- maizena
- potetstappepulver
- chilipulver eller cayennepepper
- brdsmuler
- lk
- olje til frityrsteking
- salt

Full oppskrift kan du se her

Jeg blandet alt det trre sammen, hadde oppi farris, og lot rren st i 10 min. Imens kuttet jeg lk i ringer p ca 0,5 cm.



Jeg vendte ringene i rren, og s dekket jeg de med brdsmuler.



Neste steg var frityrsteke dem i 2-3 min.



Nr de var ferdigstekte ble de lagt p en rist (med papir under!) for at oljen skulle renne vekk.



Lkringene ble egentlig ganske gode :) Jeg er glad for at denne oppskriften holdt det den lovte, lage spr lkringer. Jeg ser for meg at jeg ikke synes blte lringer er like godt...

I gr var jeg forresten ogs en tur p Emma's House. Jeg synes de har s mye fint der s det hender jeg er innom kikker. I gr gikk jeg plutselig ut med denne esken:

Med disse oppi:



Fine, sant?

Hper dere besker Chef John og finner noe dere liker. Hvis dere har en YouTube-kanal kan dere jo abonnere p foodwishes der, s ser dere nr han legger ut noe nytt :)

- Marit

Stor, ls hals

Jeg har laget meg en stor og god hals. Den er strikket i Nepal, et garn som bestr av 65% ull og 35% alpakka. Jeg brukte pinne 6, la opp 148 masker og strikket to rett og to vrang til den ble 35 cm lang.

I helga hadde jeg besk av Eli, det var veldig koselig :) P lrdag lagde vi Sushi. Nam!
Det var frste gang vi lagde det hjemme, men det ble ikke s verst :)

Er det forresten interesse for at jeg skal dele mer av mathobbyen min ogs?
Vi liker jo lage mat her i heimen, seee, bare si ifra om dere vil ha mer mat her :)

- Marit

Marit

Marit

22, Trondheim

Jeg kommer fra Karmy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i bruke hendene, s her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg flger

hits