Perler

Armbånd

Etter skolen i dag var jeg en tur på Panduro. Der fant jeg dette settet med utstyr til et armbånd og syntes det så fint ut, så jeg prøvde meg på det. Det tok ikke lang tid, kjapt og lett :)

Smykke og armbånd med lilla og rosa perler

Dette smykket er veldig enkelt i komposisjonen, og slik lagde jeg det:

Jeg hadde 32 lilla perler, og 32 rosa perler, en kjedestump, lås, ståltråd, multitang og avbiter (multitangen har også en egen avbiter, men den kommer ikke så godt til trange plasser.) Jeg tredde en perle på ståltråden og lagde løkke i enden, så lagde jeg en løkke på den andre siden av perlen og klippet ståltråden. Så tok jeg en ny perle på tråden og lagde en løkke med den forrige løkken inni. Så en ny løkke på den andre seiden av perlen osv... Når kjedet var passe langt tok jeg og festet kjedestumpen. En fin måte å få brukt opp rester på, og jeg jo ikke ha perler i nakken under alt håret :) På armbåndet brukte jeg en vanlig smykkelås.Marit

Marit

21, Trondheim

Jeg kommer egentlig fra Karmøy, men studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits