Søm

Ny kjole

Jeg er godt i gang med ferien, og har sydd meg ny kjole :D Første ferieuka gikk med til å ligge i en kjeller på St.Olavs fordi jeg plutselig fikk blindtarmsbetennelse. Blindtarmen ble endelig tatt på torsdagskvelden, og fredagsmorgen bar det rett "him" til Karmøy for sommeren :) Nå er det bare to uker til jeg får lov til å trene igjen, jippi :DKjolen jeg har sydd er i marinblå sateng. Den brukte jeg i bryllup forrige lørdag. Da giftet Mary Therese og Tor Sven seg. Hurra for dem!


Mønsteret og stoffet er kjøpt på Stoff og Stil.


Skulle prøve å ta litt kjærestebilder i samme slengen, og da måtte jo selvsagt Jens sin fot være med ;)Blondeskjørt

I dag har jeg endelig fått lagt opp kanten på blondeskjørtet mitt på nytt. Det var en helg før påske at jeg og Margrethe sydde oss skjørt, hun ble helt ferdig på en dag, mens jeg fikk stygg kant og trengte litt tid på å få lyst til å fikse det... Men etter middagsgjestene var dratt i kveld, tok jeg skjørte fram og gjorde det helt ferdig. Deilig og bli kvitt et uferdig prosjekt, så nå skal det rett i skapet og vente på varmen! Trondheim er vel ikke akkurat kjent for sitt varme kllima... Nok babling, her er det:


Veldig mye lys, men her vises iallfall blondene.

Skjørtet er sydd på en veldig lettvint måte, svart stoff i jersey stretch under, med svarte bloner med stretch over og strikk i livet. Jeg la opp blondekanten for hånd nå, for å være sikker på å ikke måtte gjøre det enda en gang. Jeg har kanskje ikke verdens største tålmodighet, men nå begynner jeg å lære at når det gjelder sying, så er ikke alltid det kjappeste det beste :)
Marit

Marit

21, Trondheim

Jeg kommer fra Karmøy, og studerer ved NTNU. Jeg er glad i å bruke hendene, så her skriver jeg om det jeg lager. Ser du noe du liker, ta gjerne kontakt ved å sende en mail til maritshobbyer@hotmail.com, eller legg igjen en kommentar. Kjekt at du var innom bloggen min :)

Kategorier

Arkiv

Blogger jeg følger

hits